The Brothers är restaurang, bar, nattklubb, underhållning - allt i ett. Nattklubben består av 2 dansgolv, tre barer och en scen fördelade över två våningsplan. På övervåningen upplever du en skön loungestämning med bar och restaurang. På det undre planet finner du våra två dansgolv, barer och toaletter. The Brothers slog upp portarna i januari 2017 efter Centrum nattklubb, men satsar på ett helt annat koncept och en annan målgrupp. Nu har vi äntligen slipat på vårt koncept och skall köra igång med alla våra planerade evenemang, fester och annat spännande. Under fredagarna har vi fester och evenemang för ungdomar +18 år och på lördagarna vänder vi oss till den mogna publiken från +20 och däröver, alla är välkomna till The Brothers och alla åldrar kommer att hitta sin kväll.

The Brothers är en PUB/Restaurang och nattklubb mitt i centrala Jönköping. Vi serverar enkel men god PUB mat till bra pris och har mycket att erbjuda som är gott att dricka. Senare på kvällen under helgerna bjuder vi upp till dans i vår nattklubb till olika slags musik vi har de bästa DJs som spelar, ibland har vi levande musik med coverband och ibland hittar ni mer eller mindre kända artister hos oss. Vår nattklubb rymmer två dansgolv och 750 personer så det finns gott om plats att svänga runt i en dans eller bara mingla omkring. Till alla våra evenemang går det att förköpa biljetter hos oss på våra ordinarie öppettider.

Vi har tre barer där våra duktiga bartenders gör allt för att blanda den godaste favoritdrinken till Er eller kanske vill Ni prova något nytt… Framöver kommer vi ha många fester med olika teman där vi bjuder på flera överraskningar under kvällen, t.ex. vid varje evenemang delar vi efter kl. 01 ut ett antal fribiljetter eller ”2 för 1” biljetter till valfritt evenemang inom 6 månader!! Har vi ett tema och Ni kommer klädd i temats tecken kan Ni även då vinna fribiljetter och ibland andra priser.

Personlig service, en varm atmosfär, grym musik och återkommande uppträdanden gör att varje kväll är unik samtidigt som du alltid vet vad du får när du kommer till oss. En lyckad utekväll tillsammans med nya och gamla vänner.

Vill Ni fira något kontakta oss och vi hjälper Er att ordna födelsedagsfest, firmafest, möhippa/svensexa eller andra evenemang och fester med Er önskan om mat, dryck och allt annat Ni önskar. Slå en signal så svarar vi på Era frågor, tfn. 0703 – 51 58 07. Vi har fullständiga rättigheter. Alla våra evenemang, fester och andra aktiviteter hittar Ni på:

Facebook: www.facebook.com/Thebrothersjkpg

Instagram: brothersjkpg

Blir Du en trogen gäst kan det vara Du som erhåller vårt VIP kort och får en ännu bättre upplevelse med förtur i kön, billigare priser och andra erbjudanden.

Öppettider:
Dagens Lunch: mån-fre 11:00 - 14:30
Nattklubb: fre-lör 22:00 - 02:00
Happy Hour: fre-lör 20:00 - 22:30Alltid After Work fredagar kl. 16.30 – 19.30

Välkommen!!© 2017 The Brothers | Developed by Enn Kay design